Cytuj:
Tutaj trzeba sobie sprawdzić prawdzie w oczy: Fanów muzyki filmowej nie ma w Polsce aż tak dużo. Jakbyś chciał np. zaprosić wszystkich aktywnych fanów muzyki filmowej zaprosić na jakąś kawę to nie musiałbyś się martwić o rachunek, gdyż wszyscy zmieściliby się przy jednym stole.
No nie wiem.. policz samych redaktorów ze wszystkich redakcji.

Wyniku 3-cyfrowego raczej się nie osiągnie, ale 2-cyfrowy z pewnością.
Cytuj:
Tak aby móc się dowartościować należy powiedzieć, że jesteśmy taką elitarną grupą

I też nie możesz wymagać, aby wszyscy byli tak aktywni jak Ty. Ty już nawet Kopera ilością postów pobiłeś
To przez wątki, w których odgadywaliśmy utwory. Jakby Babuch je wykasował to pewnie poniżej tysiąca bym spadł.

A co do Kopra to już nie udziela się tak jak kiedyś.
Cytuj:
Ale co do nowego działu to ja do tej pory nie zauważyłem, aby "Poledouris..." kiedykolwiek miał zastój,
Miał, miał.. od niedawna się ruszyło.
Cytuj:
więc może rzeczywiście nowy dział byłby dobry
Ale kto tam się udziela? W zasadzie stale to tylko Althazan i ja, a inni od wielkiego dzwonu. Pewnie ilością postów ten dział prześcignie "Śmieszne", ale nie wiadomo czy także inne. Aczkolwiek może przyciągnąć inne osoby do forum. I na to najbardziej liczę (chyba nie ma polskiego forum z takim działem?).
Cytuj:
P.S. Jakby co to ja nic prywatnego na Twoją skrzynkę nie wysłałem. Mam nadzieję, że nie czujesz się urażony z tego powodu?

Jakoś przeżyję.