Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
-
dziekan
- James Newton Howard
- Posty: 3782
- Rejestracja: śr lis 18, 2009 19:32 pm
#46
Post
autor: dziekan » pn lis 15, 2010 16:49 pm
Bucholc Krok pisze:Takiś pewny, że kiełbaska, którą tak lubisz jest ze świni?
Przeciez napisałem do ciebie prywatną wiadomosc,że lubie śledzia w śmietanie!!!
Kiełbaska z grilla to latem
Tak jest z wieprzowiny
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Posty: 17506
- Rejestracja: wt wrz 16, 2008 20:21 pm
- Lokalizacja: Golden Age
#47
Post
autor: Bucholc Krok » pn lis 15, 2010 16:52 pm
dziekan pisze:Kiełbaska z grilla to latem
Lato żadnej gwarancji nie daje. Kilka lat temu głośna była sprawa emerytów, którzy kupowali tanie konserwy mięsne. Później się okazało, że to było jedzenie dla kotów i psów. Ale ponoć smakowało.
-
dziekan
- James Newton Howard
- Posty: 3782
- Rejestracja: śr lis 18, 2009 19:32 pm
#48
Post
autor: dziekan » pn lis 15, 2010 16:55 pm
Bucholc Krok pisze:Lato żadnej gwarancji nie daje. Kilka lat temu głośna była sprawa emerytów, którzy kupowali tanie konserwy mięsne. Później się okazało, że to było jedzenie dla kotów i psów. Ale ponoć smakowało.
A skręcałeś kiedys własnoręcznie kiełbase Bucholc?
Co do wytworow mięsnych to nie kupujcie zadnych w supercenie bo wtedy wiadomo,że jakosc nie jest dobra
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Posty: 17506
- Rejestracja: wt wrz 16, 2008 20:21 pm
- Lokalizacja: Golden Age
#49
Post
autor: Bucholc Krok » pn lis 15, 2010 16:57 pm
dziekan pisze:A skręcałeś kiedys własnoręcznie kiełbase Bucholc?
Nie, ale widziałem jak to się robi. Brałem udział w całym procesie - od ubicia prosiaka do konsumpcji.
Co do wytworow mięsnych to nie kupujcie zadnych w supercenie bo wtedy wiadomo,że jakosc nie jest dobra
Wysoka cena też nie daje żadnej gwarancji.
-
Koper
- Ennio Morricone
- Posty: 26145
- Rejestracja: pn mar 06, 2006 22:16 pm
- Lokalizacja: Zielona Góra
-
Kontakt:
#50
Post
autor: Koper » pn lis 15, 2010 17:07 pm
Bucholc Krok pisze:Nie, ale widziałem jak to się robi. Brałem udział w całym procesie - od ubicia prosiaka do konsumpcji.
Jako kto? Inspektor BHP?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Posty: 17506
- Rejestracja: wt wrz 16, 2008 20:21 pm
- Lokalizacja: Golden Age
#51
Post
autor: Bucholc Krok » pn lis 15, 2010 17:22 pm
E, nie. Część rodzinki mam na wsi i w związku z tym różne rzeczy się widywało.
I nie ma to jak własne wyroby..