Bartosz Chajdecki
Re: Bartosz Chajdecki
Soundtracki z Kruka, Mistrza i Chyłki bardzo wkrótce pojawią się w wersji cyfrowej. Będzie dużo dobrego słuchania. Wreszcie mogę o tym napisać, bo oficjalnie o tym już dziś/jutro w podcastcie Magdy Miśki tutaj - https://www.facebook.com/soundtrackspl/ ... 7423589795
#FUCKVINYL
No nareszcie! W końcu doczekaliśmy się że wydają Chajdeckiego. Święto narodowe!
Za to już jest dostępna muzyka z trzech sezonów "Chyłki". Szybcy są.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
mam pytanie będzie ktoś jutro w ostrowie ? bardzo zależy mi na autografie Pan Andrzeja nie mogę sie wyrwać przez PRACE:(?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Aha. No i wszystko jasne. A ja na Tidalu tego szukam. Tylko właśnie czemu to nie jest dostępne jeszcze na Tidalu!?
Ano wyszedł.
Tracklista:
1. Pierwszy apel
2. Przeszłość
3. Walka I
4. Niepokój
5. Maria
6. Walka II
7. Chleb
8. Przegrana
9. Wigilia
10. Odliczanie
11. Walka III
12. Nadzieja
13. Ciała
14. Aria bez słów
15. Zapowiedź
16. Doły
17. Przyszłość
18. Ostatnia walka
19. Wyjście
20. Życie
21. Niema aria - bonus track
22. Wspomnienie - bonus track
Soprano epic solos by Liliana Pociecha <3
Dziś będą w Polskim Radio wywiady z Bartkiem o tej muzyce - jeden ciekawy już u Magdy Miśki w podcaście jest. A dziś wieczorem spotkanie z kompozytorem po premierze Mistrza na festiwalu Komedy w Ostrowie Wlkp.
A z Chyłką jest troszkę epic fail, bo to mieli wrzucić za 2 tyg dopiero - przy premierze kolejnego sezonu i nie z taką „okładką” i z prasówką w mediach. Będzie edycja tego, dlatego na razie nie reklamują tego w mediach. Jakiś stażysta z TVN dał ciała. Ale słuchać już można - zawartość albumu się nie zmieni, to muzyka z pierwszych 3 sezonów. Za kilka dni pojawi się prasówka bo tu też są interesujący soliści i będzie wywiad z kompozytorem.
I jak zwykle - jak ludzie będą robić dym w komentarzach o fizyczne edycje - to moooże coś się zmieni. I Mistrz i Chyłka mają oficjalne profile FB. Na razie nie ma żadnych planów, tylko cyfrowe edycje. Takie czasy
Dziś będą w Polskim Radio wywiady z Bartkiem o tej muzyce - jeden ciekawy już u Magdy Miśki w podcaście jest. A dziś wieczorem spotkanie z kompozytorem po premierze Mistrza na festiwalu Komedy w Ostrowie Wlkp.
A z Chyłką jest troszkę epic fail, bo to mieli wrzucić za 2 tyg dopiero - przy premierze kolejnego sezonu i nie z taką „okładką” i z prasówką w mediach. Będzie edycja tego, dlatego na razie nie reklamują tego w mediach. Jakiś stażysta z TVN dał ciała. Ale słuchać już można - zawartość albumu się nie zmieni, to muzyka z pierwszych 3 sezonów. Za kilka dni pojawi się prasówka bo tu też są interesujący soliści i będzie wywiad z kompozytorem.
I jak zwykle - jak ludzie będą robić dym w komentarzach o fizyczne edycje - to moooże coś się zmieni. I Mistrz i Chyłka mają oficjalne profile FB. Na razie nie ma żadnych planów, tylko cyfrowe edycje. Takie czasy
#FUCKVINYL
Ja to zaraz chyba zrobię dym ale o to że tego na Tidala też nie wrzucili od razu. Mam nadzieję że to naprawią bo wygląda to mega słabo.