FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Fmf pewnie odwołają też. Po tym co się dzieje w ostatnich 2 tyg - a czego nie było wcześniej, po tym jak Polacy olewają kwarantannę i tłumnie łażą po rynkach czy bulwarach wiślanych - nabieram takiego przekonania o odwołaniu/przełożeniu jeszcze bardziej.
#FUCKVINYL
Co by nie było - odwołanie/przełożenie - ciekaw jestem jaki tu może być plan? Przerzut na następny rok cały program? Jak planować skoro rzeczywistość po epidemii będzie dramatyczna gospodarczo. A i z artystami będzie róznie.
Większość festiwali żyje ze wsparcia z budżetu państwa i z dotacji miejskich. Jeśli pandemia ucichnie, to na pewno imprezy kulturalne nie będą sprawami priorytetowymi. Kasa pójdzie teraz na medycynę, środki higieniczne, ratowanie miejsc pracy u małych przedsiębiorców (niekoniecznie tymi związanymi ze sztuką). Zakłady pogrzebowe, utylizacja odpadów, odkażanie budynków i miejsc publicznych, produkcja żywności, transport, rehabilitacja osób chorych - tym władze będą zajmować się w pierwszej kolejności.
No właśnie.swordfish pisze: ↑pt mar 20, 2020 20:59 pmWiększość festiwali żyje ze wsparcia z budżetu państwa i z dotacji miejskich. Jeśli pandemia ucichnie, to na pewno imprezy kulturalne nie będą sprawami priorytetowymi. Kasa pójdzie teraz na medycynę, środki higieniczne, ratowanie miejsc pracy u małych przedsiębiorców (niekoniecznie tymi związanymi ze sztuką). Zakłady pogrzebowe, utylizacja odpadów, odkażanie budynków i miejsc publicznych, produkcja żywności, transport, rehabilitacja osób chorych - tym władze będą zajmować się w pierwszej kolejności.
Kurde ładnie to wyszczególniłeś.
FMF odwołany.
Przesunięty w całości na za rok.
Przesunięty w całości na za rok.
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Ciekawe czy będą zwracać pieniądze za bilety czy po prostu zostaje tak jak jest na przyszły rok?
ważne że wybory będą ! w dni wyborów w naszym kraju już nie będzie koronawirusa przecież, więc nie wiem jaki problem dwa tygodnie po nich robić fmf.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Aż cały rok A ja ciągle jeszcze miałem nadzieję, że może przesunął na końcówkę września, tak jak kiedyś zrobili.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
http://fmf.fm/zasady-zwrotu-biletow-i-karnetowgalljaronim pisze: ↑pt mar 27, 2020 11:04 amCiekawe czy będą zwracać pieniądze za bilety czy po prostu zostaje tak jak jest na przyszły rok?
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
A nie mówiłem...
tydzień temu też tak pisałeś, a jakoś się odbyły i to z aż 6% frekwencją
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trzeba jednak zwracać. A myślałem, że będzie się on liczył na następny rok.swordfish pisze: ↑pt mar 27, 2020 12:04 pmhttp://fmf.fm/zasady-zwrotu-biletow-i-karnetowgalljaronim pisze: ↑pt mar 27, 2020 11:04 amCiekawe czy będą zwracać pieniądze za bilety czy po prostu zostaje tak jak jest na przyszły rok?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ale se utrudniają, zwłaszcza z karnetami nie rozumiem. Bo nawet jak się program zmieni to pod karnety idzie to ustawić/dostosować. Jeszcze czas zwrotu, się okaże że za rok kasa wpłynie.