ALAN SILVESTRI - AVENGERS 1, 3, 4, 5 i 6
Re: ALAN SILVESTRI - AVENGERS 3 & 4 (2018-2019)
ja umieć czytać, nie pisać, oba na raz nie potrafić.
#FUCKVINYL
Jeszcze tylko tydzień
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Film rozwali system, ale o muzykę to sie boję. Pierwsze Avengersy miały dobrą muzykę w filmie, rewelacyjny temat przewodni i słabe granie na płycie.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Adam tą okładką chyba niechcący zaspojerował
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Albo też może to być Mark Graham, dyrygent scoru do tego filmu.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
youtu.be/vp4-e997glA
To już kolejny spot, który wykorzystuje ten irytyjący okrzyk bojowy. Już poprzedniego nie mogłem przez niego oglądać. Jako krótki nie miałbym nic przeciwko, ale jakoś strasznie mnie męczy taka powtarzalność. "We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want!... I tak w nieskończoność, straszne. Mam nadzieję, że nie będzie on częścią score'u.
I tak zanim ktoś mi wypomni, powtarzane "Deshi, Basara Deshi" mi nie przeszkadza
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jak ktoś zauważył na forum KMF ten użytkownik ma "fiuto obsesję" (cytat z KMF).Wawrzyniec pisze: ↑sob kwie 21, 2018 00:21 am
Jako krótki nie miałbym nic przeciwko, ale jakoś strasznie mnie męczy taka powtarzalność. "We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want!... I tak w nieskończoność, straszne. Mam nadzieję, że nie będzie on częścią score'u.
I tak zanim ktoś mi wypomni, powtarzane "Deshi, Basara Deshi" mi nie przeszkadza
I stąd wynika też po części jego krytyka innego filmu, w którym dopatrywał się podobnego problemu - "Shape of water" (również użytkownikowi Wawrzyńcowi poza kotem, sprawiał problem natury fizycznej).
Pytanie odnośnie scoru - nie ma nigdzie jeszcze żadnych wzmianek o muzyce Alana - liczbie utworów, czy tylko będzie się na aranżacjach opierał, czy będzie jakiś theme Thanosa (Ego i Vulture mieli ekstra themy, teraz też na podobne liczę, ale mam na uwadze fakt, że Silvestri na starość idzie po łatwiźnie).
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Widzisz, mi się ten okrzyk Wakandyjczyków bardzo podoba i mam nadzieję, że pojawi się on w filmie, a Twojego "Deshi, Basara Deshi" szczerze nie znoszę, jak całej muzyki Zimmera do tej trylogii i w ogóle tego filmu (TDKR), który jest najgorszym filmem Nolana.Wawrzyniec pisze: ↑sob kwie 21, 2018 00:21 am
To już kolejny spot, który wykorzystuje ten irytyjący okrzyk bojowy. Już poprzedniego nie mogłem przez niego oglądać. Jako krótki nie miałbym nic przeciwko, ale jakoś strasznie mnie męczy taka powtarzalność. "We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want fuck! We want fuck? We want!... I tak w nieskończoność, straszne. Mam nadzieję, że nie będzie on częścią score'u.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Bez przesady. Dunkierka była gorsza. Nie wiem jak Interstellar, do tej pory nie zmusiłem się do obejrzenia, ale wiem, że muzykę ma słabą
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Osobiście bardzo lubię "Prestiż", to bardzo dobry film i szkoda, że Nolan nie zrobił Batmana z Ridlerem. TDKR ma wiele wad, w tym tę największą, ze kreowany na wielkiego badasa Bane, zginął od strzału z motoru ... To tak, jakby podczas walki Avengers z Thanosem, Szalony Tytan zginął z ręki przechodnia, albo po prostu przypadkiem.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John