HOT MOVIEWOMEN & PHOTOS=)
- Thedues
- Site Admin
- Kontakt:
HOT MOVIEWOMEN & PHOTOS=)
Heh pomyślałem, że skoro nastąpiła na portalu fascynacją płcią piękną to postanowiłem założyć osobny Topic na forum w związku z tym:)
Od dziś wrzucamy FOTKI kobiet, które zasłużyły się dla kina:) Czyli Te najbardziej wyzywające, z kobiecym seksapilem i czarującym wdziękiem!!
P.S. Proszę o zamieszczanie zdjęć wyłącznie z filmu:) oraz w granicach przyzwoitości:)
a więc:
Od dziś wrzucamy FOTKI kobiet, które zasłużyły się dla kina:) Czyli Te najbardziej wyzywające, z kobiecym seksapilem i czarującym wdziękiem!!
P.S. Proszę o zamieszczanie zdjęć wyłącznie z filmu:) oraz w granicach przyzwoitości:)
a więc:
psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
To ja też dołożę coś od siebie. Zdjęcie nie jest najlepsze, w serialu jest dużo więcej 'ciekawych' ujęć. Ale nie chce mi się robić screenów Zatem przedstawiam Kim Bauer
Seksowny redaktor portalu www.filmmusic.pl
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Ej, ej Koper, z jakiego to filmu? Zasady mówią wyraźnie:
podpunkt 7A: Zamieszczać zdjęcia wyłącznie z filmu!
Tak to moja kandydatka może przegrać Grać według zasad do jasnej cholery!
PS. Kim Bauer to córka Jacka Bauera! Mowa o serialu 24. Aktorka zowie się Elisha Cuthbert.
podpunkt 7A: Zamieszczać zdjęcia wyłącznie z filmu!
Tak to moja kandydatka może przegrać Grać według zasad do jasnej cholery!
PS. Kim Bauer to córka Jacka Bauera! Mowa o serialu 24. Aktorka zowie się Elisha Cuthbert.
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Czy dałem dupy... hmmm... nic takiego nie odczułem A ja mam swoiste zdanie na temat klasyków kina Ogólnie staram się nie schodzić poniżej lat 80' w kinie (podobnie z resztą w muzyce). No chyba, że bardzo daleko cofam się po perły sci/fi w reżyserii Eda Wooda. To jest dla mnie klasyka Jam jest modern boy
PS. Wiem kto to Dina Meyer gamonie. Fajna była w Starship Troopers. Podobała mi się tam bardziej niż Denise Richards
PS. Wiem kto to Dina Meyer gamonie. Fajna była w Starship Troopers. Podobała mi się tam bardziej niż Denise Richards
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Wiem tyle, ile chcę wiedziećKoper pisze: Pfff... To co Ty wiesz o kinie? Ty stara (młoda) dupa jesteś. Very HappyWink
Ostatnio zmieniony pt mar 31, 2006 22:08 pm przez Mariusz Tomaszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz Tomaszewski
- Szofer w RCP
- Kontakt:
A oglądajcie sobie te starocie. Mameje z was i tyle Ja ładnie tańczę i nie muszę tego oglądać