Czas: do 30 listopada 23:59
Wawrzek, czekamy

podobno, film nie jest, aż taką żenadą jak można by przypuszczać podobno, właśnie zaraz go obejrze zatem.Paweł Stroiński pisze:Jakby mi się chciało obejrzeć film, to bym napisał recenzję, w której bym zjechał równo Steve'a za to, że zmarnował najlepszy anthem RCP od lat w tamtym czasie (na szczęście ostatnio powstały takie score'y jak Rush i Thor 2, by zrewidować opinię, że to najlepszy anthem do tej pory).
jacek zepsuł seansMefisto pisze:muzyka z Your Highness jest akurat sto razy lepsza od filmu (co nie znaczy, że dobra), a wspomniany temat też lubię.
przecinki, w złych, miejscach i niepotrzebne, powtórzenia niepotrzebnebladerunner22 pisze:podobno, film nie jest, aż taką żenadą jak można by przypuszczać podobno, właśnie zaraz go obejrze zatem.
W tym, że reszta score'u jest taka beznadziejnabladerunner22 pisze:podobno, film nie jest, aż taką żenadą jak można by przypuszczać podobno, właśnie zaraz go obejrze zatem.Paweł Stroiński pisze:Jakby mi się chciało obejrzeć film, to bym napisał recenzję, w której bym zjechał równo Steve'a za to, że zmarnował najlepszy anthem RCP od lat w tamtym czasie (na szczęście ostatnio powstały takie score'y jak Rush i Thor 2, by zrewidować opinię, że to najlepszy anthem do tej pory).
A temat z Your Higness nie nie trollluje, temat bardzooo lubię.
Nie wiem, gdzie Ty widzisz w Let US Quest zmarnowany potencjał ??.
nie wow nie wowWojtek pisze:przecinki, w złych, miejscach i niepotrzebne, powtórzenia niepotrzebnebladerunner22 pisze:podobno, film nie jest, aż taką żenadą jak można by przypuszczać podobno, właśnie zaraz go obejrze zatem.