Muzyka filmowa - Forum FilmMusic.pl

muzyka filmowa i nie tylko...
Dzisiaj jest czw sie 16, 2018 13:42 pm

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 12 Następna
Autor Wiadomość
Post: pn sie 04, 2014 14:40 pm 
Offline
Początkujący orkiestrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn wrz 16, 2013 16:59 pm
Posty: 500
Lokalizacja: Gąsawa
MEGAsyncSetup.exe - jakby co, mogę podesłać linka do tego programu :wink:

_________________
Będę szczery, Tylko Jerry 8)


Na górę
Post: pn sie 04, 2014 17:03 pm 
Offline
Joe Hisaishi
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt sie 19, 2011 17:36 pm
Posty: 10856
Lokalizacja: Kraina Bogów
Hula Wam ffshrine, czy tylko u mnie się coś schrzaniło?

_________________
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.


Na górę
Post: pn sie 04, 2014 17:08 pm 
Offline
Howardelis Vangeshore
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob cze 26, 2010 13:43 pm
Posty: 7491
Lokalizacja: Kębłowo
Jeśli nam hula to tylko Tobie się coś schrzaniło. Jeśli tylko Tobie się coś schrzaniło - to nam hula. :P


Ale nie hula.

_________________
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.


Na górę
Post: pn sie 04, 2014 17:21 pm 
Offline
George Lucas

Rejestracja: wt sty 24, 2012 12:48 pm
Posty: 3327
Mi hula, ale ffshrine często się coś chrzani.


Na górę
Post: pn sie 04, 2014 18:14 pm 
Offline
Joe Hisaishi
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt sie 19, 2011 17:36 pm
Posty: 10856
Lokalizacja: Kraina Bogów
Mi już hula.

_________________
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.


Na górę
Post: śr wrz 10, 2014 20:39 pm 
Offline
Joe Hisaishi
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt sie 19, 2011 17:36 pm
Posty: 10856
Lokalizacja: Kraina Bogów
Czy da się jakoś wyłączyć automatyczną numerację w Open Officie?

_________________
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.


Na górę
Post: pn paź 13, 2014 15:55 pm 
Offline
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7199
Lokalizacja: Sosnowiec
Niedługo będę stawiał nowy system, mam już większość instalek przygotowanych na pendrive, brakuje mi kodeków K-Lite, możecie mi podać link do optymalnej wersji pod w7 64 bit?

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: pn paź 13, 2014 16:08 pm 
Offline
George Lucas

Rejestracja: wt sty 24, 2012 12:48 pm
Posty: 3327
http://www.codecguide.com/download_kl.htm


Na górę
Post: pn paź 13, 2014 18:01 pm 
Offline
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7199
Lokalizacja: Sosnowiec
Pobrać full czy mega?

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: pn paź 13, 2014 19:00 pm 
Offline
George Lucas

Rejestracja: wt sty 24, 2012 12:48 pm
Posty: 3327
Full wystarczy, tak myślę.

Edit: Choć w mega masz wszystko. Rób jak uważasz :wink:


Na górę
Post: wt gru 09, 2014 16:08 pm 
Offline
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7199
Lokalizacja: Sosnowiec
Którą wersję Adobe Reader trzeba teraz pobrać na świeży system, żeby nie była to jakaś wersja trial lub płatna?

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: wt gru 09, 2014 16:16 pm 
Offline
Ridley Scott
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr kwie 06, 2005 21:45 pm
Posty: 8433
Lokalizacja: Spod Warszawy
Którąkolwiek. Acrobat Reader nigdy nie był płatny!

_________________
http://www.filmmusic.pl

http://eyesonfilm.wordpress.com


Na górę
Post: wt gru 09, 2014 16:24 pm 
Offline
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7199
Lokalizacja: Sosnowiec
Cytuj:
Którąkolwiek. Acrobat Reader nigdy nie był płatny!
Dobra, mam już wersję X ale wraz z nią zainstalował się jakiś antywirus ( oficjalna strona Adobe ), nie lubię takich sytuacji, na szczęście dało się go odinstalować.

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: wt gru 09, 2014 16:32 pm 
Offline
Spec od additional music
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn sty 11, 2010 20:28 pm
Posty: 709
Lokalizacja: Bytom
Jeśli nie potrzebujesz McAfee Security to się odhacza na oficjalnej stronie przed instalacją :P


Na górę
Post: śr maja 06, 2015 18:43 pm 
Offline
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7199
Lokalizacja: Sosnowiec
Od kiedy przesiadłem się na nowy sprzęt z nową płytą główną ( Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 ) mam wrażenie, że dźwięk z utworów audio ( mp3 ) jest jakby gorszy ... Słyszę trochę tak, jakby dźwięk był potraktowany jakimś ulepszaczem, jak increble sourand, lub czymś innym, do tego np. taki My One and Only Love w wykonaniu Stinga z " Leaving Las Vegas " strasznie mi trzeszczy ( puszczony z pendrive na systemie audio brami już normalnie ). Co może być tego powodem?
Płyta jest raczej w porządku, ma dopiero pół roku i we wszystkich testach chwalony jest zintegrowany system dźwiękowy, może moje pięcioletnie głośniki Genusa nie wyrabiają z nowszą płytą główną?
Polecono mi jeszcze, żebym podłączył monitor do PC poprzez HDMI ale trzeba wtedy kombinować z dźwiękiem i z podłączeniem wyjścia słuchawkowego monitora do głośników.

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 12 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl