Muzyka filmowa - Forum FilmMusic.pl

muzyka filmowa i nie tylko...
Dzisiaj jest czw sie 16, 2018 15:32 pm

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
Post: pt paź 26, 2012 21:26 pm 
Offline
Jean-Baptiste Lully
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt wrz 16, 2008 20:21 pm
Posty: 17085
Lokalizacja: Golden Age
A może FBI wpierdzieliło Ci się na kompa, bo zauważyli, że w haniebnych ilościach ściągasz pliki z sieci? W tej sytuacji proponuję pozbyć się twardego dysku, położyć obie ręce na stole i spokojnie czekać do 22:00. ;)

_________________
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu to i referatu mało, jak powiedział Sofronow" - Stanisław Anioł


Na górę
Post: pt paź 26, 2012 21:31 pm 
Online
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7200
Lokalizacja: Sosnowiec
Z trybem awaryjnym kicha, gdyż mam klawiaturę Razera, która wyłącza się i włącza podczas startu systemu, więc nie ma możliwości wcisnąć f8 ...
heh, nawet jeżeli zostawię otwartych kilka stron w ff, zamknę ff i zrestartuję kompa, to gdy potem uruchomię ff to będę miał tylko jedną otwartą stronę, stronę startową.

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: pt paź 26, 2012 22:27 pm 
Offline
KameNewman
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt mar 31, 2006 21:19 pm
Posty: 8983
Lokalizacja: z piekła rodem ]:>
przede wszystkim uruchom menadżera zadań i zobacz czy nie masz jakichś podejrzanych aplikacji na liście; warto też przeskanować kompa - nie tyle nie działającym na chwilę obecną antywirusem, ale też programami antyszpiegowskimi; dobrym pomysłem może być wyczyszczenie rejestru oraz defragmentacja i oczyszczanie dysku

_________________
Obrazek


Na górę
Post: pt paź 26, 2012 22:41 pm 
Online
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7200
Lokalizacja: Sosnowiec
Problem jest taki, że gdy tylko wpiszę w google w którejkolwiek przeglądarce " skaner ' lub " skaner online ', przeglądarka natychmiast się wyłącza ....
mogę wpisać wszystko inne, tylko nie to ...
przeleciałem komp CClenerem i odkurzaczem ale nic to nie dało, odpaliłem też AVG nie włączając go, tylko klikając na dysk C i dając skanowanie, wykryto infekcję ale nic dalej zrobić nie mogę, gdyż nie mogę normalnie uruchomić AVG ...
a rejestrem się boję bawić, ostatnio inny program antywirusowy tak mi przeczyścił rejestr i usunął wirusy, że ff odmówił posłuszeństwa.

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: pt paź 26, 2012 22:46 pm 
Offline
Ridley Scott
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr kwie 06, 2005 21:45 pm
Posty: 8433
Lokalizacja: Spod Warszawy
W tej sytuacji format i to cholernie niskiego poziomu... najlepiej z BIOS-a jak się da...

_________________
http://www.filmmusic.pl

http://eyesonfilm.wordpress.com


Na górę
Post: pt paź 26, 2012 22:48 pm 
Offline
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt sie 02, 2011 19:48 pm
Posty: 9848
Lokalizacja: Warsaw City
Zainstaluj tego Kaspersky'ego jeśli da radę, nic nie powinno się gorszego stać, a czyściłem już nim u niektórych znajomych kompy, które miały od cholery trojanów i innych śmieci ;) Daj pełne skanowanie i zostaw tak kompa, aż skończy.

_________________
Obrazek

"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln

http://www.lastfm.pl/user/iTemplar


Na górę
Post: pt paź 26, 2012 22:53 pm 
Online
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7200
Lokalizacja: Sosnowiec
Ja nawet nie umiem robić formtu ... muszę się jeszcze pomęczyć, jak odpalić tryb awaryjny, może pożyczyć od kogoś klawę?
ponoć po starcie systemu można wcisnąć restart i wtedy powinno wyjść okienko wyboru, ale trochę się boję ...

co do tego Kasperskiego, to parę miesięcy temu czyściłem komp Anti-Malware i niby znalazł wirusy, zrestartował kompa ale po tym ff całkowicie się skaszanił.

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: pt paź 26, 2012 23:27 pm 
Online
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7200
Lokalizacja: Sosnowiec
Jakimś cudem udało mi się uruchomić przywracanie systemu i już jest niby ok, poza tym, że wszystkie zakładki w ff są białe, ale już nie ma reszty błędów - ufff.

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Post: sob paź 27, 2012 03:43 am 
Offline
KameNewman
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt mar 31, 2006 21:19 pm
Posty: 8983
Lokalizacja: z piekła rodem ]:>
Cytuj:
Problem jest taki, że gdy tylko wpiszę w google w którejkolwiek przeglądarce " skaner ' lub " skaner online ', przeglądarka natychmiast się wyłącza ....
mogę wpisać wszystko inne, tylko nie to ...
Moim zdaniem to dobitnie pokazuje, że masz jakiś spyware lub trojan na kompie :D
Jak mówię: najpierw menadżer zadań i poszukaj tam działających aplikacji, które są ci obce lub podejrzane - jeśli takie znajdziesz, ich nazwę zawsze warto wpisać w google, bo wtedy na pewno wyskoczy ci rozwiązanie problemu na jakimś specjalistycznym forum.
Od siebie cholernie polecam natomiast tych gości:
http://www.fixitpc.pl/
Za darmo pomogą ci we wszystkim, tylko wcześniej warto przeczytać regulamin, gdyż są bardzo restrykcyjni względem nowych tematów (czyt. co nie spełnia wymagań ląduje w koszu); oraz w cierpliwość, bo przy takiej ilości klientów nie każdy problem uzyska odpowiedź w 5 minut (ja czekałem pół dnia, ale miałem popularny problem akurat)

_________________
Obrazek


Na górę
Post: sob paź 27, 2012 07:35 am 
Offline
George Lucas

Rejestracja: wt sty 24, 2012 12:48 pm
Posty: 3327
Cytuj:
Cytuj:
Ja mam Microsoft Security Essentials. Dobry jest.
:lol:
Co się śmiejesz. Bezpłatny, dobra ocena.
http://www.dobreprogramy.pl/Microsoft-S ... 14628.html
Ja tam jestem z niego zadowolony.


Na górę
Post: sob paź 27, 2012 17:59 pm 
Online
+ W.A. Mozart +
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Posty: 7200
Lokalizacja: Sosnowiec
Ja, puki co, rozwiązałem problem - udało mi się jakimś cudem uruchomić przywracanie systemu / gdy zacząłem instalować tego kasperskiego, to wirus jakby osłabł i pozwolił wejść w opcję Przywracania systemu / i udało mi się odzyskać system sprzed zainfekowania, musiałem tylko pootwierać wszystkie strony w ulubionych aby przywrócić ich miniaturki.

_________________
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl