Soundtracks.pl cd. usuwania postów.
Soundtracks.pl cd. usuwania postów.
Widzieliście dyskusje po zakończeniu konkursu z okazji nowego filmu Wszyscy jesteśmy Chrystusami? Ktoś OŚMIELIŁ się skrytykować portal toruński i zaraz wszystkie posty zostały usunięte. Co więcej została usunięta możliwość komentowania tego newsa. Ech...do tej pory odwiedziałem ten portal, ale to się zmieni...
- Thedues
- Site Admin
- Kontakt:
Przykro patrzeć na takie sytuacje, tym bardziej, że osoby wypowiadające się, walczyly o swoje prawa i próbowały dostać sensowne wyjaśnienia. Cóż moje zdanie każdy zna i nie mam zamiaru wypowiadać sie ponownie, bo i tak "ten toruński portal" udowodni, ze to ich racja jest "najmojsza".
psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl
Dobrze mówi! Polejcie mu!Koper pisze:Ojej, to wy nie wiecie, że nie można polemizować z toruńskimi mediami? Jedyne słuszne radio od lat tłumaczy ludziom, że tylko głos z Torunia jest prawdziwy, a wy dalej nie rozumiecie i się dziwicie, że posty kasują...
:D
A cała sytuacja: śmiechu warta, tak więc lumpy nie przejmuj się
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Trudno mi się po raz kolejny wypowiadać w sprawie soundtracks.pl. Nie chciałbym, żeby nasze forum było punktem skarg na portal Łukasza Remisia, ale pewnie jeśli się dowie o tej dyskusji to znowu nam powie, że plujemy im w twarz a w ogóle, to (wsadź tutaj dowolną konkurencję wobec soundtracks) jest śmieszną stronką, ale cóż, może tak trzeba... Widać czytelnicy nie potrafią niczego nauczyć
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
- Thedues
- Site Admin
- Kontakt:
Tak szczerze to nie mieszajmy się w kolejną potyczkę z naczelnym s.pl, to już jest nie nasza sprawa. Jeżeli czytelnicy s.pl nie widzą problemu to ich strata. Nas to nie dotyczy bo to nie nasz problem.Łukasz Waligórski pisze:Brak słów.. totalny brak szacunku dla czytelników i to nie po raz pierwszy. Ostatnio na przykład zorientowałem się że została usunięta cała, pomiętna dyskusja pod recenzją "Pride & Prejudice". Poza tym ten ich wydumany jubileusz... Brak słów...
psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl
Dobrze mówi! Polejcie mu!Thedues pisze:Tak szczerze to nie mieszajmy się w kolejną potyczkę z naczelnym s.pl, to już jest nie nasza sprawa. Jeżeli czytelnicy s.pl nie widzą problemu to ich strata. Nas to nie dotyczy bo to nie nasz problem.Łukasz Waligórski pisze:Brak słów.. totalny brak szacunku dla czytelników i to nie po raz pierwszy. Ostatnio na przykład zorientowałem się że została usunięta cała, pomiętna dyskusja pod recenzją "Pride & Prejudice". Poza tym ten ich wydumany jubileusz... Brak słów...
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt: