Bo Amerykanie nie piszą FONETYCZNIE? Tak samo jak kiedyś muaddib z Silvestrim. Tak przerabiał jego imię, że zastanawiałem się przez jakiś czas, czy mówi o kompozytorze muzyki filmowej czy własnych preferencjach seksualnych
Co do zaginięcia rzeczy Vangelisa, BuySoundtrax robiła już elektroniczny re-recordingi pełnych score'ów Vangelisa, z czego ich Blade Runner jest chwalony. Nie żebym widział w tym wielki sens (poza The Bounty, bo ten score autentycznie jest chyba nie do odzyskania), ale tak jest.
Cytuj:
Cytuj:
Ciekawe czy te 15 minut score coś wniosą, bo pierwszy album (który zakupiłem u Adama w swoim czasie

) mam i uważam za wystarczający. Zresztą, to jedna z moich autentycznie ukochanych płyt Jerry'ego. Ale książeczkę chętnie przeczytam.
Jerry nawet powiedział kiedyś, że bardzo żałuje, iż ta płyta jest tak długa, bo najchętniej by z niej odjął z 10 minut. Nic to, kupuję i tak.
Wydawało mi się, że mówił, że wolałby nawet więcej od albumu odjąć? Quartet na szczęście ląduje na Spotify, więc zachowam chyba oryginał, który posiadam, a jak będę chciał tych dodatków...
Tak jest z Basic Instinct i z Total Recall, ale z Basic Instinct jeszcze się nie zdecydowałem na wydanie

Total Recall mam Deluxe'a Varese.