https://naekranie.pl/aktualnosci/ostatn ... mu-3018190Rian Johnson, reżyser i scenarzysta filmu Gwiezdne wojny: ostatni Jedi zdradził, że przygotował specjalny montaż bez dialogów, bez efektów dźwiękowych i hałasów tła, tylko z samą nominowaną do Oscara muzyką Johna Williamsa. Jego zdaniem taka wersja pozwoli bardziej podkreślić, jaką genialną pracę wykonał kompozytor przy jego filmie. Szczególnie zaakcentuje wszelkie emocjonalne niuanse. Ta wersja będzie dostępna dla amerykańskich fanów, którzy kupią wersję cyfrową i zarejestrują się na tej stronie. Nie wiadomo, czy dostęp będą mieć też widzowie z innych krajów.
Star Wars
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Star Wars
Ot, ciekawostka:
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
o fujjj, ale okropny steelbook[emoji17]
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oczywiście, że mają i nawet w pierwszych 6 filmach są wzmianki o autopilocie.Koper pisze: ↑pn mar 12, 2018 22:24 pmA propos fioletowowłosej to mnie zastanawiała czemu ona trzymała swój genialny plan ucieczki na transportowcach w super tajemnicy tym samym prowokując bunt wśród załogi. No i na koniec czemu nie ustawiła autopilota i wycelowała statek w krązownik, po czym ulotniła się z innymi zamiast silić się na zostanie męczennikiem... chyba że oni w tych Star Warsach nie mają autopilotów?![]()
@Koper jak Ci się nudzi to parę postów wcześniej napisałem krowiastą mojä relacje i wrażenie z tego filmu. Choć widzę, że większość krytycznych punktów nam się pokrywa. Przy czym nie mam satysfakcji, choć powinienem co chwilę pisać A NIE MÓWIŁEM???!!!
P.S. Podobno można kupić figurkę Admiral Gender Studies. @Wojtek i jak zamówiłeś?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ty to w ogóle Jesteś hejterem wszystkiego, czego nie zrobił Lucas a ja się cieszę, że powstają nowe filmy, seriale, komiksy i książki oraz muzyka Williamsa i nie tylko - wolę to, niż w kółko oglądać filmy z lat 70 - tych i 80 - tych.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze: ↑wt mar 13, 2018 13:54 pm@Koper jak Ci się nudzi to parę postów wcześniej napisałem krowiastą mojä relacje i wrażenie z tego filmu. Choć widzę, że większość krytycznych punktów nam się pokrywa. Przy czym nie mam satysfakcji, choć powinienem co chwilę pisać A NIE MÓWIŁEM???!!!
Odradzam czytanie, wersję TL;DR mam w stopce

I co z nią będę robił, wbijał się w inne samochody na drodze?Wawrzyniec pisze: ↑wt mar 13, 2018 13:54 pmP.S. Podobno można kupić figurkę Admiral Gender Studies. @Wojtek i jak zamówiłeś?

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cicho, zmęczyłem do końcaWojtek pisze: Odradzam czytanie, wersję TL;DR mam w stopce![]()

Niemniej rozumiem rozgoryczenie MWO. Disneyowskie Star Warsy są bezładne, głupie, zmierzające donikąd i nie mogące podobać się nikomu, kto w rozwoju intelektualnym przerósł statystycznego siedmiolatka i/lub gorylicę Koko (dla niezorientowanych, chodzi o tę, co opanowała blisko 1000 słów w języku migowym).
Ale kto wie, może naprawdę to chodzi tylko o to by za parę lat ktoś mógł zrobić reboota?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
MIOTŁĘ, wsadzić MIOTŁĘ, co by inni co nie czytali nie robili sobie jakiś nadinterpretacji.

Ale dziękuję za poświęcony czas.

youtu.be/w3GDsayP-W8
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wiesz, każdy to nazywa inaczej...Wawrzyniec pisze: ↑wt mar 13, 2018 19:52 pmMIOTŁĘ, wsadzić MIOTŁĘ, co by inni co nie czytali nie robili sobie jakiś nadinterpretacji.![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Troche zmienione plakaty do postaci z Solo. Chyba zmienili, troche, aby mniej plagiatem walilo:
https://imgur.com/a/Btqti
https://imgur.com/a/Btqti
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Znowu jakieś SpaceBallsy będą, LoneStarr jest, Vespa jest, tylko brakuje Lorda Hełmofona, no ale jego już widzieliśmy w Last Jedi. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rian Johnson tlumaczy swoj film odcinek 655893:

Gosc, chyba nie widzial nigdy skeczy Monty Pythona, ktorzy operowali akurat inteligentnym humorem. Ba, Spaceballs maja inteligentniejszy humor od The Last Jedi. Ale w ogole, nawet jezeli mysli, ze tak wyglada humor Monty Pythona, to skad w ogole pomysl, aby umiescic go w Gwiezdnych wojnachI held onto this. This was something where I felt like, first of all, I knew with all the heaviness of it being the middle chapter, I knew people were going to come in with all the expectations of the grand opera of it. I really wanted this movie to be fun. I love the tone that [screenwriters] J.J. [Abrams], Michael [Arndt] and Larry [Kasdan] set with The Force Awakens, and the tone of the original films has a spirit of fun to it. I felt like, at the very beginning, we had to kinda break the ice and say we’re gonna have fun here. We’re gonna try some fun stuff, and it’s gonna be okay to laugh in this movie. So we started with a little Monty Python sketch.”

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
Ponoć mają rzucić remaster soundtracków z OT na 4 maja
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kazdy zna afere z "Han shot first!" a tutaj lepsze rozwiazanie, w ogole brak broni
https://movieweb.com/han-solo-movie-posters-gun-free/

Chewiemu, tez zarbali.

https://movieweb.com/han-solo-movie-posters-gun-free/

Chewiemu, tez zarbali.