Danny Elfman - Justice League (2017)
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Danny Elfman - Justice League (2017)
Z przykrością muszę stwierdzić, że to co najwyżej średniak. Co to oni zrobili z tak świetnymi postaciami!? Od początku do końca miałem wrażenie, że jest to jakiś niskobudżetowy serial o superbohaterach. Diana jedynie ratuje ten film, bo Batman to największa ciota jaka może być ( wtf?!), reszta nieciekawa i mało wyróżniająca się.
Nie potrafili nawet zrobić odpowiednich scen bitewnych.
Muzycznie jest tak jak oczekiwałem, wszystko zlane w jedno jak to u Elfmana. Już bym wolał Junkiego, który sprawdził by się o wiele lepiej, bo może coś by w ucho wpadło.
Jak BvS mi się podobał tak tutaj jest kompletne rozczarowanie...
Nie potrafili nawet zrobić odpowiednich scen bitewnych.
Muzycznie jest tak jak oczekiwałem, wszystko zlane w jedno jak to u Elfmana. Już bym wolał Junkiego, który sprawdził by się o wiele lepiej, bo może coś by w ucho wpadło.
Jak BvS mi się podobał tak tutaj jest kompletne rozczarowanie...
na tym że ma stale minę "mamo, kupa..", stale narzeka i się biczuje że superman jest od niego lepszy i ważniejszy dla ludzkości.. tak treściwie wyjaśniłem
#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wyniki z piątku sugerują, że nie da się osiągnąć 100 milionów wpływów z weekendu otwarcia i plotka mówi, że Warner zwalił całą winę na Whedona, który stracił ich zaufanie i nie tylko nie zajmie miejsca Snydera ale i nie nakręci "Batgirl". Ponoć teraz Warner całą nadzieję pokłada w reżyserza "Aquamana" i jeśli film odniesie sukces, to on ma pociągnąć dalej DCU.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Hmmmmm, a nie lepsze by było określenie "maminsynek" albo "mazgaj"?Adam pisze: na tym że ma stale minę "mamo, kupa..", stale narzeka i się biczuje że superman jest od niego lepszy i ważniejszy dla ludzkości.. tak treściwie wyjaśniłem
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
homofobow na forum sporo tule Jareczka
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- PonuryShepard
- Parkingowy przed studiem nagrań
Zgadzam się, film mocno średni Nie ma co się rozpisywać, bo zgadzam się z większością opinii tutaj i na innych forach.
Btw. Kto zgadza się ze mną, że ujęcie bezdomnego z tabliczką "I tried" powstało podczas dokrętek przez Whedona?
Btw 2. Karny beniz dla dźwiękowców, którzy hamsko zagłuszyli przez SFX epickie wejście motywu Batmana podczas finału
Btw. Kto zgadza się ze mną, że ujęcie bezdomnego z tabliczką "I tried" powstało podczas dokrętek przez Whedona?
Btw 2. Karny beniz dla dźwiękowców, którzy hamsko zagłuszyli przez SFX epickie wejście motywu Batmana podczas finału
Jareczku, zwracam uwagę na to, że to nie ja użyłem tego słowa, które tak uraziło Twe serduszko
#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Do Gacka chyba takie coś akurat pasuje, bo to zawsze był męczennik, a nie optymista
Mimo wszystko, Affleck (który w wywiadach promujących film bardziej przypomina Logana niż Batmana) bardziej mi pasuje, niż Bale, gdyby tylko jego Mroczny Rycerz nie zabijał wszystkich, jak leci.
Mimo wszystko, Affleck (który w wywiadach promujących film bardziej przypomina Logana niż Batmana) bardziej mi pasuje, niż Bale, gdyby tylko jego Mroczny Rycerz nie zabijał wszystkich, jak leci.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Właśnie chodzi o to, że mnie (osobiście) wcale nie uraziło, bo nie do mnie było ono skierowane, problem w tym, że język nam się radykalizuje i też nie widzę sensu użycia takiego słowa w tym kontekście. Tzn. ja rozumiem, że używa się go w mowie potocznej jako pogardliwe określenie w stosunku do gejów, zwłaszcza tych zniewieściałych (choć nie muszę tego akceptować), a czasami nawet do innych facetów, żeby tylko obedrzeć ich z męskości (jakkolwiek to nie zabrzmi ), ale w tym przypadku użycie tego słowa było trochę nieprzemyślane, bo można by je zastąpić słowem "mazgaj" albo "maminsynek", a poza tym Batman chyba w tym filmie Supermana nie podrywa?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Yyy, zaraz będziemy gadać o gejach? [emoji28][emoji849]
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Dla mnie jest to ostatnie skojarzenie a widzę, że u Ciebie jest pierwsze. Musisz mieć ciekawe doświadczenia...[emoji12]